There are people who have money and people who are rich
Gissa om jag blev förvånad när jag skulle logga in imorse och såg att jag hamnat på förstasidan? Kul! Och tack för alla fina kommentarer. ♥ Nu ska jag försöka svara på alla också.


Katja Kulyzhka and Diana RudenokKatja Kulyzhka and Diana Rudenok photographed by Jamie Nelson
for Nylon January 2011Nevermind I'll find someone like you


201110


Kartell BourgieHur snygga? Har varit sugen på en Bourgie lampa från Kartell ett bra tag nu. Min favorit är den genomskinliga men den i guld är också väldigt läcker. Jag kan verkligen inte bestämma mig så det kanske får bli båda två. Finns att köpa på bla RUM21 och Mio.Fur and laceHow lovely isn't this combo?


Razor


Elle Russia November 2010


Gold chains and leather


Guldkedjor och svart läder. Den här jackan är jag kär i. Halsbandet med. Tyvärr vet jag inte var de är ifrån, någon som råkar veta?Rosie Huntington-Whiteley

Vogue Spain April 2006
Rosie Huntington-Whiteley photographed by Nico


Crystal
Crystal bullet necklaces , Crystal pyramid watch
via Bona Drag


091110Cozy
Bloggtorka, det är vad jag haft de senaste dagarna... eller veckorna? Jag skyller på att det är är så mörkt och tråkigt ute. Tappar lätt motivationen då, men det är bara att vänja sig vid det antar jag. Hittade en väldigt vacker text idag, värd att läsas, ni hittar den här.


Memories


I think the only reason why people hold on to memories is because, memories are the only things that don't change when everyone else does.


031110

Everytime I look at you my soul gets dizzy

Tiamo


Dessa skulle inte sitta helt fel nu i höstrusket.
 Finns att köpa på Scorett för 699:-


RSS 2.0