VICTORIA'S SECRET GQ UK February 2010


VICTORIA'S SECRET GQ UK February 2010

Är det bara jag som tycker att Victorias Secret är överskattad? Jag gillar inte dom här bilderna alls. Dom ser ut att komma från någon billig herr tidning. Detta är inte fashion. Dom är inte classy.  Och varje år visas ju Victorias Secret fashion show, som är väldigt populär bland unga tjejer. Och det bloggas och pratas mycket om den här showen varje år. Jag fattar inte vad som är speciellt med just den här showen? Jag tycker att allt som har med Victorias Secret är överskattat. Både showen, modellerna och kläderna..summerGE MIG!

 Väska AlexanderMcQueen, Klänning Acne, Armband H&M(Följ bloggen)

Grattis Kate!


Idag (16jan) fyller en av vår tids största modeller 36 år. Nämligen Kate moss
På den första bilden ovan är hon bara fjorton år gammal och hon har inte åldrats en dag ser det ut som! Den 11 februari släpps hennes första väsk-kollektion för märket Longchamp. Hon kommer släppa två kollektioner per år för dom. Jag gillade hennes kollektion för Topshop men vad tror ni om Kate som väsk designer? Att döma av bilderna så är hennes nya kollektion ingen favorit hos mej iallafall. Jag gillar inte vad jag ser,vad tycker ni?

Älskar ryggen


Whyred. 3595:- hos Nelly.


RIHANNA W MAGAZINE FEBRUARY 2010
Rihanna blir bara snyggare och snyggare!

 


Jag måste ha dej


399:- Gina tricot.

Imorgon, efter skolan så ska jag springa till närmaste Gina Tricot och köpa den här snygga kavajen. Den får inte vara slut. Färgen, modellen, fickorna. Exakt en sån har jag letat efter. Jag måste bara ha den. Den är perfekt.

The dress, please.


This photo is taken by Adam Rindy. I want to own the dress!

 


colours


Jag längtar till våren / sommaren då jag kan ha på mej såna här glada, färgstarka plagg! Är helt kär i den här bodyn. Älskar färgerna! Jag skulle bära den med ett par svarta shorts över och färgstarka accesoarer.. tänk dej det till en snygg bränna! Funderar på att klicka hem den. För 323 kr blir den min, bra pris tycker jag men frågan är vad frakten blir. Det är ju ap dyrt att beställa grejer från UK. Den kommer från TheCobraSnakeShop. Det är en av mina nya favoriter, där kan man hitta originella och udda grejer som inte finns att hitta någon annanstans.
bloggaren som har 4 miljoner besökare


Många har nog hört talas om Tavi, jag är ju inte den första som bloggar om henne. Den 13åriga bloggaren från Chicago som har ca 4 miljoner besökare. Hon har blivit känd för sin unika stil och har redan som 13åring varit med på omslaget av POP. Samma tidning som Kate Moss varit omslagsflicka för.
Jag har läst Tavis blogg och jag tycker den är helt ok, inte mer. Jag tycker att hon är söt och jag gillar att hon vågar sticka ut med sin unika stil men snygg, det tycker jag inte att den är. Kolla bara på dom här bilderna, det ser ut som att hon slängt på sej sin mormors gardiner eller nåt. Hennes stil påminner mej om Pippi Långstrump faktiskt. Vad ser folk hos henne egentligen? Vad säger ni om Tavis klädstil? Hiss eller diss?JENNIFER LOPEZ IN ELLE FEBRUARY 2010

Love these photos of her.


RSS 2.0