Jag är kär i skorna och tightsen.kling

Jag gillar Elins ljusa outfit. Mest av allt gillar jag skorna från Whyred. Klackarna är underbara.mockaDom här ballerinorna skulle jag vilja bära med ett par ljusa jeans shorts. Älskar combon mocka + denim. Hoppas dom finns kvar på Zara, för då blir det utan tvekan ett köp i veckan.

Idag är en sån dag då jag egentligen inte orkar skriva. Har ingen inspiration och dessutom tar plugg upp all min tid just nu. Så vi hörs senare.220410
simple

Jag måste skaffa mig en såndär lite oversize, mysig, stickad tröja, perfekt att dra på sig gråa dagar som idag. Enkelt kan ibland vara riktigt snyggt. Det fanns flera hos Monki såg jag, men jag är mer sugen på Elins fina från Acne. Såg just att den var på rea också. Perfekt.
Style is saying who you are, without having to speak.Cosmopolitan April 2010“I had a boyfriend who told me I’d never succeed, never be nominated for a Grammy, never have a hit song, and that he hoped I’d fail. I said, ‘Someday, when we’re not together, you won’t be able to order a cup of coffee at the fucking deli without hearing or seeing me.”
-
Lady Gaga.Yes


vitt med gråa ljusa toner. silver mixat med guld. strumpor i skor. stora ringar.

starstruck.SomrigtTopshop, Bikbok, H&MlovelyVogue Paris
Iselin Steiro by Mario Sorrenti
Rihanna

Ibland
lyckas Rihanna riktigt bra. Min favorit är den gula jackan från Marc Jacobs.I vår
tattoo"Never a failure Always a lesson"Om jag skulle tatuera mig så skulle jag nog välja ett fint motto som Rihanna. What not kills you makes you stronger har alltid varit en av mina favoriter. Men jag vet inte.. det känns så kliche på något sätt. Bättre att komma på något eget tror jag. Men jag gillar det iallafall.

kommentarer
"ALLT BRA IDAG?"   "VAD GÖR DU?"

Ni som skriver kommentarer som dom där - SLUTA KOMMENTERA.
Det är uppenbart att ni bara vill fiska mer kommentarer och det är ju bara löjligt så slösa inte er tid på att skriva så till mig för jag kommer ändå inte att svara. Och nej, jag vill inte följa någon på bloglovin, inte heller ställa en fråga i din frågestund.  Kommentera endast om ni har något att säga om min blogg eller om inlägget, tack.sass and bide ss2010Jag är kär i den här klänningen, och jag dog lite när jag såg Beyonce bära den under MTV Europe Music Awards i Berlin. Riktigt snygg är den.wanted


Tanja S London25 Magazine Spring 2010

25 Magazine Spring 2010
Maryna Linchuk by Mateusz Stankiewicz


changing roomThis jacket is to die for.


hos H&M i april


Vogue Nippon May 2010

Alla Kostromicheva by Sølve Sundsbø


Triwa

Triwas  klockor är nog bland dom snyggaste jag sett. Jag har länge letat efter en i korall/orange färg och nu har jag äntligen hittat en bra. Klickade just hem två. En i nude färg och en i lysande korall. Tänk den i sommar till en brun arm och massa guld!
sthlm streetstyle
Zarazara lookbook spring/summer 2010note: Jag förstår inte varför vissa av mina inlägg raderas.
 Är det bara jag som har det problemet?
Väldigt irriterande.one of a kind


VERSACE SS2010


first name greatest, last name ever
RSS 2.0